Sponsoring

In 2022 is het 450 jaar geleden dat de stad werd ingenomen door de watergeuzen. We hebben de festiviteiten en het historisch spel dit jaar groots aangepakt, verspreid over drie dagen. Ook namen we de organisatie van de Vestingstedendagen in het najaar van 2022 op ons. Daarnaast geeft de vereniging acte de présence op historische evenementen in andere steden.

De afgelopen jaren heeft de vereniging het draagvlak onder de Brielse bevolking vergroot met een grote ledenwerfactie. De teller van betrokken Briellenaren staat op 1200 en dat aantal moet verder groeien. Ook is er een nieuwe publiciteitscampagne ontwikkeld en is de website vernieuwd. Alle inspanningen hebben er bovendien toe geleid dat de 1 aprilviering is erkend als immaterieel cultureel erfgoed.

Het gemeentebestuur heeft inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen gevraagd wat zij belangrijk vinden.

Met als resultaat: behoud van identiteit, dat wil zeggen het historisch karakter, de vesting en de jaarlijkse 1 aprilviering.

Maar die ambities hebben een grens. Het lukt niet zonder uw steun. Om aan alle regels en vergunningen te voldoen komt meer bij kijken – ook financieel – dan vroeger.

De 1 April Vereniging hoopt dat u een bijdrage wilt leveren aan onze inspanningen. Nieuwsgierig wat we u in ruil voor een sponsorbijdrage (vanaf het symbolische bedrag van 157,20 euro) kunnen bieden?

Neem dan contact met ons op via bestuur@1aprilvereniging.nl of bekijk hier eerst de sponsorfolder.

Bekijk hier welke bedrijven en instellingen de 1 Aprilvereniging nu al steunen.

Klik om de sponsorfolder te bekijken.